Om Brodyr Konsult

Brodyr Konsult:s affärsidé, är att vara marknadsledande vad gäller service kvallitet, leveranstider samt att kunna erbjuda de senaste teknikerna till Er. Vi eftersträvar hela tiden att vara, kunna vara och uppfattas som den bästa i branschen. Vi lägger ribban högt, men håller det vi lovar.

Med 17 år i branschen finns en gedigen produktkännedom och kunskap i företaget. Vi gör själva allt arbete fram till färdig produkt, även programmering av sk. mönsterkort, samt framtagning av filmer/schabloner vilket innebär att det snabbt och enkelt kan tas fram nya, eller ändras i befintliga, logotyper. Detta ger en enorm flexibilitet samt kontroll över produktionen. Naturligtvis kan vi, om så önskas, även hantera Era logistiska tjänster med olika transportföretag.

Brodyr Konsult jobbar främst mot återförsäljare inom profilbranschen men även övriga företag, föreningar och privatpersoner är välkomna. Då vi jobbar mot flertalet återförsäljare vet Vi vikten av en sluten produktion, då våra kunder även kan vara Era kollegor/konkurrenter.

Tack för att Ni tar Er tid till att läsa detta. Hoppas att detta kan lägga grunden till ett bra samarbete och att Ni anser oss vara som en riktigt bra leverantör skall vara - engagerad och serviceinriktad!

Copyright © 2007 - info@brodyrkonsult.se